Kategorie receptů
- Autor: dajnalka
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 9.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 1000 |
Olej olivový | 70 |
Pór | 70 |
Česnek | 30 |
Cibule | 150 |
Mouka pšeničná hladká | 45 |
Rajský protlak | 20 |
Patizony | 300 |
Hrášek sterilovaný průměr | 150 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,bazalka,oregano,paprika
Energetická hodnota celkem: 10236 kJ
Bílkoviny (g): 223,
Tuky (g): 122,
Sacharidy (g): 99,
SAFA (g): 34,
Cukry (g): 40,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1137 kJ
Bílkoviny (g): 24.8, Tuky (g): 13.6, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 4.4, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Cibuli,por a česnek orestujeme na tuku.Přidáme na kostky nakrájené maso a opečeme.Osolíme,opepříme,přidáme bazalku,oregano,protlak a citronovou šťávu a dáme podusit.Potom zaprášíme moukou,promícháme a zalijeme trochou vody.Přidáme na kostky nakrájený patizon nebo tykev,hrášek a duséme ještě 25 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.